funkar

Heej idag har jag äntligen fått igång mitt internet:D

Förra fredag: Flyttade till björntorpgård:D Det är underbart här!! Vi packa upp jag och 2an;)

Förra  Lördag:Jag och 2an red med Völur och Lillan:) Sen gjorde årdning i mitt hus! Fixa i stallet och fixa hästarna :)

Förra Söndag: Hämtade hö och 2an åkte hem igen men   hela min helg har varit bäst!:) och första snön kom o det var första advent ;)

Björntorp: Hur underbart som hälst! Upp på morgonen kvart i 6 på morgonen fodrar åker till skolan och sitter på bussen 1 h och 15 min typ. Det är skönt för då kan jag sova på bussen :P Det är nice med eget hus 2 hästar och hund :D Har inte hunnit ta bilder men ska ta när jag har laddat kameran :)

Tisdag: Elmira hängde med hem till mig och red Völur så hade jag en liten rid lektion och hon tyckte det blev läskit när vi kom upp itrav :P <33 
 Onsdag: Gick hem från skolan var "sjuk". Så idag fick jag rida när det var ljust :D  Red båda hästarna :)  det gick jätte bra bara att Lillan var väldigt pigg !

Torsdag: Var hemma med hästarna och tog det lugnt;)

Fredag: Mikkan kom till skolan, vi åkte hem till mig :) Red en sväng med Hästarna på volten:) Sen så var hennes mamma här vi åt middag, borsta hästarna :D  Sen gick vi till  mitt hus och kolla på film:)

Lördag: Gjoirde större hage och Emma kom och red. Sen kom mina brorsor och nåra till:) På kvällen så bada jag Mikkan och bröderna i bad tunnan :) NIce!!!! 
 
Idag: Jag och Mikkan red sen bada ;) SEn var mamma och pappa och hämta 200 kg hö hem såm jag och MIkkan kasta upp på loftet :) fan va tungt!!  SEn åkte MIkkan hem och jag var i stallet :) Tog in  hästarna och städade i stallet. NU ska jag lägga mig för vara typ uppe hela natten i natt ;P

Men får se om jag kommer i på internet imorgon då...

Tja då !!!
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus