Earth hour

Hejsan!
Nyss så var det earth hour. HUr många släkte??
Gjorde du?
Jag och Mikkan gjorde iaf det ;) Hoppas ni oxå gjorde det.





Glad tjej!

Asså jag har ju haft en hääst på gång nu ett tag men det har väll varit lite ivägen, orkar inte ta hela historen!! Men nu så har vi bestämt att hämta min lilla kille på söndag!!!
För 9 månader sen köpte JAG min första och bästa ponny Assa;) Efter ha viljat ha i 100 miljarder år.
Ett halvår senare med en ponny så köper vi en hästgård med 3 storahäst boxar och en shettis box, när vi flyttar dit i november så skaffar jag en till underbar häst  (Völur) och 11 månader efter jag köpt min första ponny Lillan så sitter jag med 3 st hästar i mina händer!! jag har ens inte haft Assa i 1 år än ;P
HAhahah
Men Assa "LIllan" du är bäst! Älskar dig enormt!!!

Hemma hos "bror" ;)

Tja!!
Idag så har/är jag hemma hos Mikkan :D Fett najsss!!
Kom nyss hem från min riktiga brorsa:) Vi åkte dit med Knutte (ni förstår nog inte men det gör Mikkan):P
var i skoan och hade tråkittttt!!!!!!!! Men jag såg fram emot att komma hit:D
Men hurrni nu ska jag fanme sticka så tja då dårar
Coola tjejer

Ville bara säga...

..att den här knäppisen är bäääääääääst!!


Mot skolan

Ja då sitter man på bussen mot skolan.
Asså jag hatar tisdagar! Långa och väldigt tråkiga ämnen! Igår skarv min lärare upp mig på två mig-_- gör det människan gladare på något sätt eller?
Jaja vi hörs i em;)


Måndagen avklarad

Hej!
JA då var måndagen avklarad och jag ska sova nu, men tänkte först berätta lite om den ;)
Började med att gå upp 06.00-_- Drog till skolan (sov på bussen) Möte El-myran. började med träslöjd och det gick bra, sen matta gick dock inte lika bra, sen idrott bästa delen på dagaen! sen lunch (äckligt) sen svenska gick lite  trökt men ok, sen språk gjorde dock inget men det får jag väl ta ikapp imorgon. När jag kom hem så gick jjag direkt till stallet och fixade allt, när jag var klar där så åt jag och efter det blev det hoppa Lillan på volten.
Hon jobbade hårt idag! Duktig polle<3
NU sitter jag i stoffan och har kollat på bb:) en lärare i min skola är med eller asså han är assistent och typ träslöjdslärare, det är Machel. 
Men vi hörs för imorgon ska jag upp tidigt igen ;)
Puss och kram!!

Min helg med Mikkan

Heej!
Min Helg: Den här helgen har jag bara varit med Mikkan :) I fredags åkte jag hem till Mikkan efter skolan, vi åket hemme  eppa. hem till mitt gammla hem, gick ut med Sally sen åkte vi hem till henne igen åt taco och det var sjukt gått!!! SEn så åkte vi med eppan till Willys vid 21.00 åkte vi till barkarby och träffa killarna :) vi 22 drog vi hem till henne va på datorn fixa lite med vårt bakeri:) Ni får kolla på klippet:) Vid 00 drog vi ut igen och åkte och kom hem vi 02 någon gång ;) Vi hade skit kul!!!!
Lördag: Vaknade fixa oss pappa kom och hämta oss så åkte vi hem tömde stallet fixa rent, tömde Völurs box, bytte box fyllde med stån, skakade alla täcken, vikihop alla, red en tur, drog in, åt middag, datorn,  kolla på filmer hade kul ;) och en bästa helg;D
Söndag: Fortsätte i stallet, gjorde alla höpåsar för veckan, vekihop alla täcken som ska läggas undan för vår och sommar fixa en ny hage och stängde sen andra så den får vila till i höst igen, red/tävlade gjorde en bana med 2 hinder och lite sånt när jag gjorde en egen bana ¨så vann jag över Mikkan och när hon gjorde en så vann hon. jäkla unge, gick in och åt  sen sökte vi sommarjobb, sen så åkte hon hem :)
Men på fredag så ska jag till henne på fredag igen:D Jeeeej :D
VI ses igen MIkkan <3

Ni måste följe Brödernas bakeri på youtube!!
Tha2girls


Komiker 1


lite efter kanske

















hur kan du om och om igen

Hur har du mod att göra så igen?
Hur klarar du sticka kniven i mig igen och igen och igen?
DU tror att jag inte kan bli sur på dig eller dampa sönder
Du tror jag kommer krypande igen och igen och igen.
Men jag ställer mig upp nu
TRodde jag hade gjort det tydligt i sommras men tydligen så behövs det lite mera än att skriva ett långt jävla mail med allt i och dissa igga i ett halv år.
Jag väntade tills du kom till mig, och det gjorde ju du oxå lite smått. För några veckor sen så va du hos mig sen skulle du komma en helg till och då så kom jag på att du inte ändrar dig eller förstår va du gör på 7 månader!
Ortoligt!!

Men du ska veta en sak!
Det är att du kommer gråta när jag inte ser, du kommer skämmas så att jag ler, du kommer krypa när jag ser.
Fattar du då vad jag menar?

image description


Hämtar

Ja då va hör hämtar;)


Perffa när man är sjuk


Hon kom

Hej! Elmira kom hit idag:) vi var först på SUBWAY;) sen snacka vi bara. Skit mysigt<3


En bra vän

Asså du är en riktigt bra vän! Tank att vi har känt varandra i lite mer än 16 år. Det är ju helt galet! Du är en stor jävla knasboll! Men det är ju jag oxå:p Hahaa
Pusssss


En till heldag

Hej! En till dag hemma och vara sjuk ! Idag så har jag typ tagit det lugnt:) hämtade min brorsas prisent som han ska få på söndag;)


Soffan

Nu så ligger jag i soffan och kollar på film:) hostar hela tiden...usch jag att hosta och ont i halsen! Det känns som jag har knivar i halsen;( så jävla ont! Du börjar jag bli täppt i näsan oxå:( jobbigt!


Helgen

På fredagkommer min knäppakompis Mikkan:D


Sjuk

Hej!asså imorgon är det en vecka en jag började bli dålig:/ började med ont i halsen men i torsdags så fick jag feber och i lördags fick jag en helveteshosta!! Idagär det måndag jag är hemma från skolan:) och så blir det imorgon och på onsdag med. Så får vi hoppas på att jag blir frisk!
Hej då:€


Har mina stunder

Hej, jag har mina stunderdå jag inte orkar blogga sorry !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus