Min helg med Mikkan

Heej!
Min Helg: Den här helgen har jag bara varit med Mikkan :) I fredags åkte jag hem till Mikkan efter skolan, vi åket hemme  eppa. hem till mitt gammla hem, gick ut med Sally sen åkte vi hem till henne igen åt taco och det var sjukt gått!!! SEn så åkte vi med eppan till Willys vid 21.00 åkte vi till barkarby och träffa killarna :) vi 22 drog vi hem till henne va på datorn fixa lite med vårt bakeri:) Ni får kolla på klippet:) Vid 00 drog vi ut igen och åkte och kom hem vi 02 någon gång ;) Vi hade skit kul!!!!
Lördag: Vaknade fixa oss pappa kom och hämta oss så åkte vi hem tömde stallet fixa rent, tömde Völurs box, bytte box fyllde med stån, skakade alla täcken, vikihop alla, red en tur, drog in, åt middag, datorn,  kolla på filmer hade kul ;) och en bästa helg;D
Söndag: Fortsätte i stallet, gjorde alla höpåsar för veckan, vekihop alla täcken som ska läggas undan för vår och sommar fixa en ny hage och stängde sen andra så den får vila till i höst igen, red/tävlade gjorde en bana med 2 hinder och lite sånt när jag gjorde en egen bana ¨så vann jag över Mikkan och när hon gjorde en så vann hon. jäkla unge, gick in och åt  sen sökte vi sommarjobb, sen så åkte hon hem :)
Men på fredag så ska jag till henne på fredag igen:D Jeeeej :D
VI ses igen MIkkan <3

Ni måste följe Brödernas bakeri på youtube!!
Tha2girls

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Mikaela

Bra med reklam! ;D

»»»»»»»» 2012-03-25 | 23:56:21 | http://mikzzan.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus