yeeeesss:D

Yeeessss då va det äntligen lov!!:D
Nice!! Men fortfarande sjuk-_- Men ta vara på lovet ska jag ändå göra! ;) 

aha

Då sitter jag hemma hos mormor för att senare ska jag nner till tåget där jag möter upp Mikkan:) Det är grönt kort kurs prov idag och jag hoppas erklige att jag klarar det!! Vägrar göra om! Asså jag hatar prov, det går inte...
Men hej då! Kan ju inte sitta här och skriva. sån seriös blogare är jag inte.

Exakt

I hate you! En dag kanske, du lär merka det då;)

japp, idag med

Efter som att ajg fortfarnde mår dålig så är jag hemma från plugget idag med. men pluggar  till mitt gröntkort prov som jag har imorgon. :)
Hej då ;)

2 pass idag

Red på morgonen Lillan och nu kom jag in från stallet då jag ridit Abbe :) Lillan var duktig men hon började tyvärr hosta igen... Nu kommer veterinäern snart igen då hon ska lyssna igen. Abbe var pigg och vi gasade på hela rak sträckan men han var olydig!!!!

<3barndomsvänner<3

Tänk att om typ en månad har vi kännt varandra i 17 år :O Jag älskar dig fortfarande! Du är en sån fin vän, det måste du veta!! Att ha en som dig är såååååå nästintill omöjligt att hitta!! 
Att få dela mitt liv med dig Mikkan det är otrolig! <33 Vi kan bara vara och man behöver inte sitta och fråga"vad ska vi göra" eller att tänka "pinsamt läge" Det behövs lixom inte göras! 
N'r jag flyttade då lös du upp mina helger då du kom enda till landet för att va med mig (som bits:P) och rida völur. Jag vet att nu kommer du väldigt sällan och det är jätte tråkit!! men du har hittat en medryttar häst du klicka med på enggång, och det är ju jätte roligt! så det är lugnt bror;)<333 
 
jajajaj! Du är absolut den bästa på denna jord! Du är en sån finvän som jag gör allt med och har alltid roligt med!! Och du är alltid hjälpsam på allasättoch vis<33 Det är vi både idag, imorgon,om en månad, tio år, alltså till mitt hjärta slutarslå! sådeså!
och jag är mig själv till absolutna 110 %
 
Jajajjaj, det här är bara lite
 
Pussssss pusssss bästa bror älskar dig nu, och för alltid!<3333
 

8 dagar kavr...

...till julafton:D

vecka 51

måndag: Sjuk, hemma från skolan, backa knäck, pepparkakshus.
 
Tisdag: Tror jag går 
 
nu årkar jag inte skriva resten

I min ensamhet igen

JApp för nårga timmar sen så åkte Mikkan och morsans kompisar (då ena var Mikkans mamma) och jag blev ensam igen...
Menmen. 
Och nu skilldes vi åt enuengång.... Stackars oss!! Men snart jullov och då ska vi ses igen :D Yeeey:D <333
 

Yeeesss:D

Nu så åkte jag och morsan och kolla på ett stall med ridhus där man kan låna det och varannan tisdag så är det hoppträning för en tränare, och det bästa är att jag kan rida dit :D Yeeeyy 

Hahahhah

Hahahha Kolla va jag hitta på datorn ;P Hahahahhah bästa Mikkan<3333

Fortfarande aptrött!

Efter en vecka hemma från skolan och bara sovit, se på film och slöa i soffan + stallsyslorna (som alltid måste göras hur sjuk man än är ) så är jag ändå trött så att ögonen svider och rinner!?:/
Men nu ska jsg dricka mitt te och försöka hålla mig backen 😉❤


Forever alone


Thihihi! Efter läkarbesök och besked att åka till min läkare, så sitter jag på ett kaffe och väntar på morsan som är på hennes läkarbesök . Hihihi, sjuka familjen det föra:P


Frulle time


På väg nu

Asså mot sjukan


Hahahha, Lite gamlt kommer upp här

Skratta på ni ;)

Mot sjukan imorgon ;)

Japp eftersom att jag inte blivit bättre och att min samn är gränslös och huvudet dunkar m.m. så blir det sjukhus som det vacker heter på svenska språket. Jajajaj, fick iaf och det blir väll prover och shit! ;) Vi får se hur allt blir!  Men så blir det iaf. Tycker bara synd om mina underbara pollar. Menmen dom vill nog bara att jag oxå blir bättre! ;)
En gammal fail bild på mig :P
 

Väntan på morsan


Inte sen i fredags:s

Mitt liv är kaos! Det var i 5 dagar sen jag träffa Emma:S Shit mitt liv är kaos nu!


Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem


Vart hemma idag oxå

Fortfarande inte frisk. Fins fortfarande ingen gräns på hyr mycket jag kan sova. Men blir nog hemma imorgon med för min del!;)


Klarat det första

Japp jag klarade det praktiska provet, nu återstår bara det skriftliga och där efter inget mera grönt kort kurs för min del!!:D så najs!!❤


Vad är felet?

som jag skrev så kännde jag mig dålig i söndags och jag gick hem igår från skolan oxh sov från 14.00 till 18.30... shit! japp fixade stallet för det måste ju göras fast man är sjuk.
Sen blev det sägen och sova igen.
Idag tisdag så sov jag till11 och har varit slö hela dagen. Fattar inte vrf inte min trotthet tar slut, musklerna jag har känns som att dom är helt borta, orkar ingen! nu ska jag utt så hejsansvejsan<333

Min helg

Japp då var det måndag idag och jag tänkte berätta om min helg med mina vänner.
 
Ifredags kom mina kompisar från förra skolan. 
Efter min praktik så mötte jag upp Eric vid stationen. Vi åkte hem och fixade matten till mitt hus innan dom andra kom. Dom skulle komma 3 h senare men hann precis med en tidigare buss. vi som tänkte rida och möta dom:) Skulle ju få upp Eric på Völle;P Hade varit roligt att se!
Men iaf så gick vi och mötte Elmira och Stor Gustaf. Vi började med att käka sen ut och slänga Elmira i snön och sen x-factor.
Vi såg på på filmer efter det dtyp till 3 halv 4 på morgonen sen var det godnatt för oss ;) På lördagen så vaknade vi med att gå ut till hästarna och fodra dom och ut med dom alla ;) Fick killarna på att byta täcken på Assa och jag fixade Abruzzo ;) Sen tolka och och jag ut och rida lite på Lillan ;) Tog lite fina kort men har inte laddat över dom än :P
Vi åkte pulka efter fyrhjulingen !! :D KUL som fan !!!!
något jag kommer göra om många gånger! 
På eftermiddan kom Stoffe oxå då han hade fixat lakrits till mig :D Tack Stoffe!!
PÅ kvällen så badade vi i tunnan och det var nice! Någon gång vi 2 på natten så gick jag och Elmira upp då killarna redan gått upp typ 20 min tidigare. Höll på att svimma när jag gick upp så var tvungen att sprinfga in  och lägga mig på golvet... Efter 30 min så var det ok så jag och Elmira drog ut till vårat hus och somnade!
 
Till söndagen dåra!
Stoffe började med att åka hem, sfter det åkte Elmira hem och sen Gustaf efetr det och sist ERic vid halv 4. EFter det så somnade jag på engång och sov tills solsidan börgade och efter det gick jag och la mig igen fr hela söndagen mådde jag fortfarande dåligt efter lördagskvällen dåra.

insnöad idag

JApp kom inte till skolan för att vi blev ¨insnöade¨ bussarna här utanför gick inte:D Thihihihi, nice ändå;)
Blev att jag slapp mit muntliga prov då oxå:d
 

Nu ut i stallet

Ska ut i stallet för att raka Abruzzo och sen rida honom:) Efter det ska jag ta en sväng med Lillan och får se om det blir en sväng med Völur oxå :)
 

blixt i december ?

brukar det blixtra i December?? ;O Aldrig sätt förut!! Men här i norris så har det blixtrat nu i snöstormen :O 
Blev skit rädd och trodde jorden skulle gå under:S

snökaos!

Jaaa, när man kommer till praktiken så är det någon skola där som ska tolka (åka skidor efter häst) och jag och Emma ska rida och det är SNÖSTORM!!  Japp exakt.-_- Men efter det så slutar vi:D Men ja då är det vägen till bussen oxå... jag och Emma ramlar NÅRA gånger :S Jajajaj. sen jo är bussen INSTÄLLD, så jag och moran (som oxå va inne i norris) tog taxi hem och när vi åker hem så ser vi en buss som jag egentligen skulle tagit ligga i diket... och så höll en bull på att krocka med oss.
Men nu är jag hemma och ska ut i stallet då hästarna VILL IN!!!japp nu ska jag mocka och allt:) så hej då sålänge!

när vi leker :P


 

bara för det....

Så ska ni får se hur mycket sön vi har här :P
Här har vi 35-45 cm snö ;)
Bara för förra inlägget :P
 
 

jaa vi har sätt de!

Alla jävlar på fb skriver: Det snöar!! Åhhh det är vitt på marken!! KOlla det snöar ute:OOO !!!! 
Men ja typ varaenda männska har sätt det utanför fönsttet, dörren ,cellen, tv:en , radion!!!!!!  
Så fb behöver inte vara bombat med: kolla det snöar ute:O!!!
Så fuck ta er!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus