Min helg

Japp då var det måndag idag och jag tänkte berätta om min helg med mina vänner.
 
Ifredags kom mina kompisar från förra skolan. 
Efter min praktik så mötte jag upp Eric vid stationen. Vi åkte hem och fixade matten till mitt hus innan dom andra kom. Dom skulle komma 3 h senare men hann precis med en tidigare buss. vi som tänkte rida och möta dom:) Skulle ju få upp Eric på Völle;P Hade varit roligt att se!
Men iaf så gick vi och mötte Elmira och Stor Gustaf. Vi började med att käka sen ut och slänga Elmira i snön och sen x-factor.
Vi såg på på filmer efter det dtyp till 3 halv 4 på morgonen sen var det godnatt för oss ;) På lördagen så vaknade vi med att gå ut till hästarna och fodra dom och ut med dom alla ;) Fick killarna på att byta täcken på Assa och jag fixade Abruzzo ;) Sen tolka och och jag ut och rida lite på Lillan ;) Tog lite fina kort men har inte laddat över dom än :P
Vi åkte pulka efter fyrhjulingen !! :D KUL som fan !!!!
något jag kommer göra om många gånger! 
På eftermiddan kom Stoffe oxå då han hade fixat lakrits till mig :D Tack Stoffe!!
PÅ kvällen så badade vi i tunnan och det var nice! Någon gång vi 2 på natten så gick jag och Elmira upp då killarna redan gått upp typ 20 min tidigare. Höll på att svimma när jag gick upp så var tvungen att sprinfga in  och lägga mig på golvet... Efter 30 min så var det ok så jag och Elmira drog ut till vårat hus och somnade!
 
Till söndagen dåra!
Stoffe började med att åka hem, sfter det åkte Elmira hem och sen Gustaf efetr det och sist ERic vid halv 4. EFter det så somnade jag på engång och sov tills solsidan börgade och efter det gick jag och la mig igen fr hela söndagen mådde jag fortfarande dåligt efter lördagskvällen dåra.
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus