Hon åkte :(

Bror va tvungen att åka tidigt nu på morgonen:( Maggdis är ledsen


Blev att jag kom iväg ändå

Japp så blev det och jag kom visst hem till Anton;)


Rastlös, ångest och en meningslös helg!!!

Hej! Jag klarar tyvärr inte av en lugn, ledig helg utan vänner!!!!! Blir rastlös och jävligt uttråkad! Måste vara hemma idag oxå för vi ska fira morsan...


Det är de här jag vill

Många frågar mig hur jag orkar med 3 hästar, skola och kompisar o allt.
Men det är de hära jag vill! Jag jobbar ihop mina egna pengar, inte slösar på en massa skit eller ute och shoppar! Jag kan knappt köpa ett par jeans förr 399:S får ångest:S men sen kommer vi till häst saker och då är det skillnad:p men det är de hära jag vill!! Jag andas pågrund av mina hästar jag är lycklig på grund av mina hästar (och mina kompisar r absolut oxå ett stöd)!
Så är det dom gör mig glad!!
Att sitta på hästryggen är UNDERBART!!!!!! Jag menardet!! Att samarbeta med sin häst ett levande djur Och ha kul med!! Livet är det! Hahahah bästa


Absolut de har sina dar då man bara inte orkar men det får man fan ta; ) så deså!!


Min tisdag

Min tisdag såg ut så härs

Upp på morgonen vid halv 8 typ, ut i stallet ge Lillan hennes medicin sen in och äta frukost, sminka mig och fixa håret ;)
Sen vidare till skolan och träffa Emma men hon försov sig...:p hon kom typ 1 h sent men efter första lektionen (svenska) va det engelska med fjordingen.
Efter skolan så går jag och Emma hem till henne kollar på hennes bilder och lite klipp. Kollar oxå på båtar album :P fugan va jag garvade!!!!!!! Hahahahaha!!!!! Sen skulle jag till bussen och jag han som tur va med den ;) när jag kom hem satt jag som vanligt på en film och började laga mat till mig ;) tummen upp:D efter maten gick jag och hämtade in Abruzzo som har nu vilat i 3 månader förutom blivit tänkvärd och longgerad en gång! ( en sådan snäll kille på 4 år och vilda i 3 månader får man leta efter länge, länge och länge!! Han var iaf helt underbar idag!! Syns att han har saknat att bli riden!!!)
När jag kom tbk så fixade han sen ut med han i hagen igen och ta in Lillan som vilat i 1 månads tid då hon har grov hosta och nu äntligen fått sin medecis!!!!
Vi red ut en kortis och på henne märks det att hon har vilat för man får en racetur då på våran galopp sträcka... Var medningen att ta det lugnt men när hon är pigg så tar hon tygen och kör på lite;) min lilla galopp ponny det;D hihihi!! Sen kom vi tbk och då fixa stallet o.s.v. Nu kväll och jag ska plugga;) vi höres


Juste Lillan hostade ingenting så medicinen har hjälpt hittills ;)



Min och Emmas rast

På rasterna är de vi ända vi gör är att dricka o'boy!
Därför man längtar till skolan!! Hihihi!!!


Förra söndagen :D

Jag och Emma <33333
Vi va och fota oss på fotostudio
Skit rolit!!!
Fast satan va korten kostade!!!!!


Jag har get, bara så ni vet ;D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus