Bejjan och Bellan<3

Hej! Här är bilder på nya familjemedlemar ;)
Bejjan är den långhåriga och Bellan är den korthåriga<3

Katter:D

Heej ;) Idag när jag kom hem så var det två katter på sängen:O Då har mamma varit och köpt 2 katter :D Sånu har man katter oxå :) 9 veckor gamla;) KOmmer bilder sen  eller imorgon :)  

Hemma hos Emma :D

Tjaa!! Nu sitter jag hemma hos Emma på hennes land i nortälje :D och vi har så jävlar roligt! :D Vi sitter iaf i hennes gäststuga och har skit kul! :D

Vi har varit hos Suz och hälsat på Völur! :D Völur som jag snart ska få hem till min gård ;)

Något för er Killar

 
KILLAR LÄSER DETTA!!!!!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
... När hon är tyst - Fråga vad som har hänt
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du tror
När hon tar tag i din hand - Släpp den inte förrän hon släpper din
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon är med dig och dina kompisar - Visa för dom hur mycket du gillar henne
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon lägger upp den här - Vill hon att du ska läsa den

Godnatt


Tja!  ka jag lägga mig är så jävla trött nu! Har typ inte sovit på hela veckan!
GOdnatt.s



Har inte tid


Lördag<3



Jag och Elmira <3 färjader hennes hår och det bliv lite över så vi tog lte i mitt hår oxå:P<3 tack för en underbara lärdag och sönad!!! <3 Älskar dig!<333

Elmira HOlmgren

Tja!
KOm hem från stallet nu. Har ju haft morgonfodring idag... Men nu väntar jag bara på att elmira här av ig eftersom hon ska komma och vi ska färja hennes hår :D Så får vi se hur de blir :) Men vi hörs tja då
:)

Molly

Tja!
Igår så märkte jag att mitt marsvin Molly är blind på Ena ögat...  Lilla gumman<33
Men hon är pigg och glad min lilla älskling <3 Pusss

...



Du flyttade men vi två har inte kontakt längre... Jag stöttade dig till 100%. Du vet vem. Jag älskade dig du ovh jag vi var syskon/systara som tog hand om varandra stötta och peppa och kunnde prata med. DU flytta och ljög för mig, du kontaktade aldrig mig fy fan!
Mycket av det ilåten stämmer med dig och mig.
Josefin och Magda



KOmmer du ihåg när vi lysnade på den här låten regelbundet, haha. Kunde varenda ord utantill.
Vet inte varför men du ändrade dig och dir respect försvan bort.
Felicia tänk om det skulle bli vi igen.



Tänk när inte du och jag ser varandras ögon längre. 5 dar i veckan har jag sätt ditt leende din sura mun dina brun grå ögon din lilla mun din lilla näsa, om ett år ser jag inte det mer. Jag har sett dig skratta, sura gråta stöttat mig och hört dig säga- Du är min bästa vän och jag älskar dig Maggidish.
Vi har en konstig väänskap du och jag det säger ju alla:p Men så är vi bara. Vi står och slår varandra säger fula saker till varandra vi säger att vi hatar varandra, Ja va fan är det för något? Jo det kan man kalla kärleks hat.
Det har alltid varit vi och det kommer fortsätta så men kanske inte att vi ser varandra regelbundet typ. Vi sitter nåra mil ifrån varandra men det kommer få oss att träffas mera på fritiden att lägga tid på varandra. Vi har gått med varandra enda sen 5an och det är sjukt att det alltid varit vi fast det kommit in nya tjejer iklassen. Men det här kommer nog få oss att fatta vad vi värkligen betyder för varandra.

Du är bäst Elmira!
 

Du är en baradoms vän och jag har kännt dig sen 1995 när du vara någon månad och vi har hållt ihop.
Vi gled ifrån varandennågon gång i något år där  kommer inte ihåg (rätta mig om jag har fel) sen möttes vi istallet förnågot år sen då vi märkte att det kan bli vi igen. Jag ringde dig när jag kom hem igen vi träffades om hade kul, då vi inte hade setts på något år.
Vi började natt och da, hela året har det varait du och jag fredagar så kommer det nog fortsätta!
Jag har varit en galen lite tjej som inte tyckt något varit läskit jag har suttis upp och ner i en gunga hemma hos dig och bara suttit eller skrattat. rädd och läsen var jag iaf inte. mendans du skulle ha ramlat och legat på marken och gråtit :P haha förlåt att jag skriver det här fina vän! Men vara ju bara tvungen :P Haha.
Nu när jag flyttar till en gård så peppade du mig när jag var tveksam. Nu är jag jätte glad nu när vi har fått den :) Vet att bara för att vi får nåra mil ifrån varanda istället för typ 500 meter (det är nog mer men du fattar) Så kommer vi alltid hålla kontakten och du kommer komma och jag kommer komma ;)
Du är min bästa barndomsvän Mikkan <333

Måndag

Tjaa! Idag så vara ag först i skolan och så hade vi idrott ;) Har missat väldigt många idrotts lektioner. Fick ont i benet igen.... Sen så vara jag i stallet och ja som tur va var inte den där käringen där!! JEeeej!!
en lillan mår väldigt mycket bättre nu oxå:D Jeeeej :D Fan va pigg hon är !! <333 Shit när jag sätter igång henne igen asså :P HAha roligt vi ska ha ;P (NOT)
Någon som söker stall så stå inte på Lilljärva i Akala! Varnar er!!


Saknar dig som fan älskling!! <33333333333333333333333

hahaha



Maggie och Mikkan kväll

Hej! Igår så var jag med Mikkan och vi åkte till henne och kolla på film. Vi åkte till henne och så såg vi på Tha Human Centipende
Den är helt jävla sjuk!!! Fattar inte hur man kommer på en sån film ens. Det är inte deräkt en skräk det är en sjukfilm!! Men folk säger att man spyr och sånt men på det sättet varden inte äklig, vissa man kan väll för så den är liksom. Vist 3 personer sitter ihop på kanske inte skönaste sättet och det är väll äkligt det dom måste men spydde det gjorde jag inte. Som tur är :P Hahahaha... om man inte gillar skräkisar och såna här filmer ska man inte se den fär den är äklig och sjuk!



Efter den filmen så vi på någon anna vet inte vad den heter:P Haha, det har Mikkan koll på;)

Och efter det spela vi Guld miner
Vi kom till level 14 sen tröttnade vi :P Haha.
Sen drog jag hem vid kvart över 4 halv 5. på natten / morgonen
Hej då :)

Tack för gårdagen 
Mikkan :D <3333

Haha! Mikkan :)

flytta

Tjjaaa!! I onsdags så var vi och skrev på kontraktet på vår gård vi precis köpt:D Så vi flyttar 25/11 till norrtälje :) Kommer bli nice!! KOllar nu efter en till hästa som jag bara ska ha som sällskap till Lillan! Så ska jag köpa en till i vår typ :) HAhaha nice! 
Men jag ska fan sova nu. 


samma dag som jag kom hem från Jamaica



(HAr tyvärr inga bilder på gården nu men när jag flyttar ska ni få många bilder :D 
Första helgen ska Komiker 2 med andra helgen ska nog MIkkan med :P KAnske Emma oxå vet inte vi får se vaddom säger :) <3)

 

God natt!!



brunett eller blond?
Vad tycker ni?

Elmiras Fel att jag ser ut som jag gör där :P

Nya kläder










Tjaaa NYa kläder

Tjaaa!!
IDag har jag fått/ärft nya kläder :'p HAhaha!! Dom är  skit snygga!!! KAn ta foto på dom senare ;) <333 HAr inte tid nu!...
Men nu sitter jag iaf medMIkkan här i mitt rum och vi gör inget nu :P Men snart. Hihihi!
Mikkan fick oxå en tröja av mig men den gilla hon inte (SUCK) Kräsen jävel!!
Hihi!"!!!Men hej då :)



En bild från typ Mars med brunt hår ;P

how will I do without you

HUr ska jag klara mig utan dig? Enda sen 5an har det alltid bara varit du och jag. HUr kommer det vara nu när vi går ut 9an i vår.... Det var bara du och jag som vara tjejer i klassen :P  Men jag var den som inte var tyst eller blyg medans du var den som var blyg ;p HAha !
Kommer ihåg när du kom med dina röda jense och ditt röda diadem och dina söta skinder och din lilla näsa och mun! Du var så söt i 5an !!! Sötnos!! <3 Kommer sakna dig något otroligt!  Kommer vara så tomt fast vi byter skola och lämna allt. Vet fan inte hur jag ska klara det. Det kommer ju inte alls vara som 5an -9an !! ;( <33333 usch!!! Kommer tänka på dig regelbundet!! På bloggen kommer det var tusen inlägg med dig bara varge månad ;P <3333  Asså det går ju inte ens att beskriva! Det har bara varit du och jag i skolan vi vet allt om varandra och vi säger allt tillvarandra! För hoppningsvis fortsätter det så! Måste erkänna det men kommer nog gråta på avslutningen, men det är bara för att vi alldrig mera sitter i samma klassrum i samma skola eller möter varandra eller se varandra 5 gånger i veckan.... Kommer ju fan bli deprimerande!
Men har så mycket att säga/skriva om dig!.<333333

Du och jag hjärtat<3






Elmira kommer skana dig otroligt mycket!! <3 puss<33

Gård!!!!

Hej!
För 3 veckor sen va vi och kolla på hästgård.
Vi ville köpa den men det va inte läge... sen börja vi tänka och igår var vi på en visning till där ;D Det va då vi bestämmde oss vi budar :D Pappa pratar med banken imorgon:) Så får vi se hur det går sen :D Hihih<3333 HOppas, hoppas, hoppas att ingen är intresserad!! <333


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus