...



Du flyttade men vi två har inte kontakt längre... Jag stöttade dig till 100%. Du vet vem. Jag älskade dig du ovh jag vi var syskon/systara som tog hand om varandra stötta och peppa och kunnde prata med. DU flytta och ljög för mig, du kontaktade aldrig mig fy fan!
Mycket av det ilåten stämmer med dig och mig.
Josefin och Magda



KOmmer du ihåg när vi lysnade på den här låten regelbundet, haha. Kunde varenda ord utantill.
Vet inte varför men du ändrade dig och dir respect försvan bort.
Felicia tänk om det skulle bli vi igen.



Tänk när inte du och jag ser varandras ögon längre. 5 dar i veckan har jag sätt ditt leende din sura mun dina brun grå ögon din lilla mun din lilla näsa, om ett år ser jag inte det mer. Jag har sett dig skratta, sura gråta stöttat mig och hört dig säga- Du är min bästa vän och jag älskar dig Maggidish.
Vi har en konstig väänskap du och jag det säger ju alla:p Men så är vi bara. Vi står och slår varandra säger fula saker till varandra vi säger att vi hatar varandra, Ja va fan är det för något? Jo det kan man kalla kärleks hat.
Det har alltid varit vi och det kommer fortsätta så men kanske inte att vi ser varandra regelbundet typ. Vi sitter nåra mil ifrån varandra men det kommer få oss att träffas mera på fritiden att lägga tid på varandra. Vi har gått med varandra enda sen 5an och det är sjukt att det alltid varit vi fast det kommit in nya tjejer iklassen. Men det här kommer nog få oss att fatta vad vi värkligen betyder för varandra.

Du är bäst Elmira!
 

Du är en baradoms vän och jag har kännt dig sen 1995 när du vara någon månad och vi har hållt ihop.
Vi gled ifrån varandennågon gång i något år där  kommer inte ihåg (rätta mig om jag har fel) sen möttes vi istallet förnågot år sen då vi märkte att det kan bli vi igen. Jag ringde dig när jag kom hem igen vi träffades om hade kul, då vi inte hade setts på något år.
Vi började natt och da, hela året har det varait du och jag fredagar så kommer det nog fortsätta!
Jag har varit en galen lite tjej som inte tyckt något varit läskit jag har suttis upp och ner i en gunga hemma hos dig och bara suttit eller skrattat. rädd och läsen var jag iaf inte. mendans du skulle ha ramlat och legat på marken och gråtit :P haha förlåt att jag skriver det här fina vän! Men vara ju bara tvungen :P Haha.
Nu när jag flyttar till en gård så peppade du mig när jag var tveksam. Nu är jag jätte glad nu när vi har fått den :) Vet att bara för att vi får nåra mil ifrån varanda istället för typ 500 meter (det är nog mer men du fattar) Så kommer vi alltid hålla kontakten och du kommer komma och jag kommer komma ;)
Du är min bästa barndomsvän Mikkan <333
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus