Dålig på att blogga

Hej folket!  Asså sorry att jag inte ha bloggar något på typ 100 år ( okej kanske inte så länge ) men på väldigt länge!
Iaf så förra veckan var jag i Polen med min klass för just nu snackar vi om andra världskriget... Inte så kul. Mina dagar där var typ bara ute och gick i ca10-15 minusgrader... Usch!!  Men kvällarna såg utt så att jag Elmis, Jake, Eris, stoffisen och Dav körde straff bubblan. Vi hade sjuka straff.  Den som förlorade blev slagna på benen av alla som var med, och det var hårda alla tog i allt dom kunde, om vi säger så att jag har fortfarande stora blåmärken, och så blev det tusennålar och har blåmärken på armarna oxå, det värsta var nog benet och bitchkläpp. Jag var helt öm efter dom. Gjorde illa mitt käkben... Men va fan:p fick en muskel skada oxå:p både jag och stoffisen , Haha! Jag är inte som alla andra tjejer !! Jag tål stryk, tål hårda slag och sånt, mer killig om man ser på det sättet! Haha, Elmis hon rymde när hon skulle bli slagen i ansikte. Jaja, så såg min resa ut.
Jag kom hem lördag natt så fick en ledig dag, men jag stannade hemma i måndags oxå :p och så drog jag hem igår kl 9 var bar i skolan 1 h fick skolk fast jag ska till Elmira att säga till varför jag drog ,men det sket dom vist i, men orkar fan inte bry mig!
Ja nu sitter jag och käraMikkan på bussen på vag hem till mig. Ikväll blir det köra Völis och imorgon tolka:D jeeeeej !!!! ( glad Magda ) hahahah.
Ska försöka börja blogga mera igen ;)
Puss puss hej då:)
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus