vem är din bästa vän??

När mina kompisar tex frågar vem som är min bästa kompis så är jag ärlig faktiskt! Folk säger :säg inte mig nu bara för att jag frågar. Nej det gör jag inte jag säger vem det är då, och om jag inte vill så säger jag bara att jag inte kan svara på det för jag har flera undebara vänner.
Men jag kan säga att jag har 3 helt underbara människor på olika sätt!
Min dom vet själva vilka dom är!
Jag säger så häär bättre med een bästa vän än flera dåliga vänner.
 
Min 3 bästa vänner är tre helt olika personer som har sitt egna lilla som jag gillar hos varoch en!
 
Som min bästa skolkompis, Hon har varit så himla nära! Jag och hon vi kan bråka så det skriker om det men sen så vet vi ändå att det är något litet jävla skit vi bråkar om! Vi är vänner igen ;P Vi har liksom pratat om allt i skolan och fritid. Våtat problem är att vi kan inte vara med varandra för länge för så är vi konstigt någ bara dumma mot varandra men jag vet ju själv att jag älskar henne för det. Hon gjorde en sån sjut jävla fin sak för mig!!!!!
På lunchen med all personal och alla nior i skolan så gick hon upp på "cenen" (Stav fel)
Och hade gjort en liten kort film om oss och så sjöng hon en låt för mig och altså man bara smällte det är nog det finnaste någon någonsin har gjort, ni som läser förstår nog inte våran vänskap och allt men huvudsaken är att jag och hon gjör det!
 
Sen har ja min barndomsvän som jag kännt i mer än 16 år:O  Är du 17 år och kännt någon så länge??
Det har iaf jag gjort och hon och jag är fortfarande täta och jag älskar henne på ett sätt oxå!!
Vi kallar oss för lillebror och storebror ;P Hon vet själv vem  hon är!! HOn är faktiskt den som gjort mina helger perfekt här ute!! Jag hade lite ångest fram och tillbaka om att bo här, för jag har ju inga vänner här en eftersom att jag gått i skola i stockholm men det ska bli ändring på det nu ;) Men tillbaka till saken, hon har kommit till mig varje helg ridit med mig hjälpt mig varit med mig och hela kittet! Det har värkligen gjort att jag liksom har hållt ut nu i 7 månader! Hon är den som peppade mig där när jag var osäker på att flytta hit men hon visste att det va det bästa och hon har ju även kommit hit ut och fyllt mina helger!  Visst inte varje helg men de flesta ;) Tyvärr har hon skaffat en medryttar ponny nu så det blir ju inte så ofta tyvärr:( men får leva med det! HOn har ju hållt mig uppe tills nu. Men vi ska ju ut och tävla här i höst kanske den första tävlingen blir i augusti, hoppas det kommer gå för det skulle vara underbart!! So you know, I love you best friend<3
 
Sen har jag min älskade 2an!! Hon har hjälpt mig med massa och vi ses dock inte mycket nu men det har vi alltid förut gjort och fast vi inte bor tre hus ifrån varandra så på ett sätt så är hon vid min sida 24/7 !!!  Jag flyttade ut på landet och skaffa hästar som jag alltid velat och om 2 år flyttar hon dit hon vill! till London och sedan vidare (ni får inte veta allt;P) Men fast det så är vi fortfarande brevid varandra! Denna 2an har fått mig göra saker jag alldrig skulle vågat eller göra om inte hon fanns! Jag har gjort så mycket som jag sakt " det kommer jag aldrig att göra) sånt har hon fått mig att göra. Och hon är den ända och har och hon kommer nog alltid få mig att göra det som hon vet är bäst för mig som jag aldrig hade gjort utan henne. 
 
Alla dom här 3 människorna är mina bästa vänner!! Ni ser alla har sitt egna och att vara med dom gör mig glad!!
Om dom här skulle försvinna skulle jag försvinna!
Ändå vet jag inte om verkligen jag är värd dom här människorna!!
Men jag älskar dom något enormt mycket!! 
 
 
 
 
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus